Miljö & kvalitet  Villkor  Kreditansökan  Leverantörer  Jobba hos oss  Kontakta oss 
 

Mästre (namnet kommer från Mät, Styr och Regler ) är ett teknikorienterat företag som verkar inom de flesta förekommande branscher. Genom åren har vi levererat kompletta anläggningar till branscher som t.ex. läkemedel, kemi, papper och cellulosa, järn och stål, livsmedel, vatten och avloppsrening mm. Detta har gett oss ett brett tekniskt kunnande som vi ställer till förfogande för våra kunder. Idag har vi fem samverkande verksamhetsområden som både stödjer och har nytta av varandra. Våra kunder återfinns inom hela Norden. Våra installationer och system återfinns nu i allt från industrier, butiker, restauranger, idrottsanläggningar, tandläkarmottagningar, gallerior och små enmansföretag. Vi anser att ingen kund kan vara för liten eller för stor. Våra kunders gemensamma nämnare är istället för bransch och storlek viljan och behovet av en trygg samarbetspartner.

Våra leverantörer finns över hela världen.
Med egna generalagenturer och mångårig erfarenhet av inköp och logistik, importerar vi i stor utsträckning direkt från tillverkaren de produkter vi levererar. Detta betyder hög egen teknisk kompetens och konkurrenskraftiga lösningar.

Kunder
I vår strävan att själva berätta om våra erfarenheter, vår kompetens och vårt genuina intresse för våra kunders verksamhet, är det lätt att säga saker som uppfattas som skrävliga och överdrivna.
Vi föredrar därför att överlåta detta med varm hand till de kunder, leverantörer och samarbetspartners som vi jobbat med sedan 1970. Är du också intresserad av att veta mer om vad våra kunder tycker om oss, klicka på länken nedan så återkommer vi med mer information och referenser.

Välkommen du också som kund till oss på Mästre AB.
Vi lovar att göra vårt yttersta för att leva upp till Era högt ställda krav och förväntningar.

Affärsidé:
-Samverkande verksamhetsområden till nytta för kunderna.
-Att vara en användarorienterad samarbetspartner inom områdena:
  • Instrument
  • Klin-IT
  • Data/IT
  • Miljömätning
  • Service
Vår erfarenhet - en trygghet både för Er och oss.

 
AKTUELLT
 
Adress: Vivstavägen 5, 861 32 Timrå, Tfn: +46(0)60-57 39 00, Fax: +46(0)60-57 22 40, E-post: info@mastre.se