Analys  Flöde  Indikatorer  Miljömätning  Mätinstrument  Nivå/Tryck  Omvandlare  Pump & Dosering  Provtagare 


Mästre - teknikorienterat företag med lång erfarenhet

Redan 1970 etablerades t, Styr och Regler Mästre, numer kortat till Mästre. Det betyder att vi har lång erfarenhet av mätteknik och pumpsystem en erfarenhet som står till ditt förfogande.

I mer än 45 år har vi arbetat över hela Sverige med smarta lösningar och modern miljöanpassad teknik.

Mästre har levererat från handinstrument, snökanon-anläggningar, reningsverk till produktionslinjer inom läkemedel, cellulosa m.fl. grenar samt pump och dosersystem.

I mer än 35 år har vi arbetat över hela Sverige med smarta lösningar och modern miljöanpassad teknik. Vi hjälper er att välja optimal lösning till ert problem och rätt utrustning att täcka ert behov.

Den tekniska utvecklingen de senaste åren har varit fantastisk. Med tydligare fokus mot användarvänlighet och systemintegrering har många nya spännande möjligheter skapats. Med vår erfarenhet och ställning på marknaden har vi kunnat välja instrument bland ledande tillverkare. Känn trygghet i leveranser från oss. Våra leverantörer finns över hela världen. 

För oss handlar användarvänlig teknik idag om det mesta inom handinstrument, analys, elektroder, flödesmätning, nivå, tryck, signalomvandling, indikatorer och pumpar och doserteknik. 

Vi erbjuder dessutom ett mycket brett sortiment av utrustning för inom och utomhus miljömätningar 

Vi har alla ett ansvar i att utnyttja modern teknik för att främja framtida generationers livsmiljö.
 
AKTUELLT
 
Adress: Vivstavägen 5, 861 32 Timrå, Tfn: +46(0)60-57 39 00, Fax: +46(0)60-57 22 40, E-post: info@mastre.se